Izaberi željeni jezik / Choose prefered language
Srpski / Engleski

 

Kontakt Kluba

Big Image

Adresa Kluba.

     Srpsko hemijsko društvo

     Karnegijeva 4, 11120 Beograd

     Srbija

     Sa naznakom "Za Klub Mladih Hemičara"

Telefon i Faks Kluba.

     +381.11.33.70.467

Ukoliko želiš, možeš nam poslati e-mejl poruku na kmhemnet@gmail.com.

 

 


Našu adresu možeš i pronaći na PlanPlus digitalnim mapama Srbije, direktno putem veze Klub mladih hemičara Srbije ili kada odeš na početnu stranicu PlanPlus digitalnih mapa, ukucavanjem "Klub mladih hemičara Srbije" u polje za pretragu.

 

 

Mapa grada postavljena zahvaljujući PlanPlus digitalnim mapama.

Najave i dogadjaji:

Najave i dogadjaji 24. jun 2013. / Dan karijere
Klub mladih hemičara Srbije i Evropska mreža mladih hemičara (EYCN) vas sa zadovoljstvom obaveštavaju da će u okviru ICOSECS 8 (International Conference of the Chemical Societies of the South-East European Countries) biti organizovan Career Day.
Ovaj jednodnevni događaj odrzaće se 29. juna 2013. na Tehnološko-metalurškom fakultetu Univerziteta u Beogradu, i u okviru njega biće organizovano nekoliko predavanja. Detaljan program pogledaj na linku.
CV Clinic će biti održan u okviru Career Day-a, 29. juna 2013. godine u Svečanoj sali TMF-a na III spratu u periodu od 14.45 - 16.00 časova. Registracija za CV Clinic je obavezna, a možete se registrovati putem sajta.
Poster Dana karijere možete naći na sledecem linku: srpski - english.
Vidimo se u Beogradu!

Vesti:

Vesti02. maj / CheckMark
Za sve one koji su propustili nedavnu prezentaciju CheckMark ADP programa, više informacija o istom mogu pronaći ovde. Ako želite i da se prijavite na ADP program, to možete učiniti slanjem e-maila gospođici Ivani Bagarić na ivana@checkmark.nl. U mejlu, koji treba poslati na engleskom jeziku, naglasite da ste članovi KMHS-a, i u prilogu pošaljite svoj CV, takođe na engleskom.
Srećno!
Vaš KMHS

Prijatelji Kluba

  • Srpsko hemijsko društvo Hemijski fakultet u Beogradu Tehnološko-Metalurški fakultet u Beogradu Hemijski pregled Grafocard Departman za Hemiju Prirodno-Matematičkog fakulteta u Novom Sadu TehnoloÅ¡ki fakultet u Novom Sadu DruÅ¡tvo za promociju i popularizaciju nauke Svet nauke PMF Kragujevac KOED PMF Niš